Mindig is érdekelte, hogy hogy néz ki egy csók belülről?

meghökkentő tudomány
2014 február 07., 09:01
comments 7

Hát így.

photo_camera Artwork: McRobotoGotAGato / Imgur

Nem állítom, hogy nem láttam már izgatóbb dolgot az életemben. Azt sem, hogy undorítóbbat sem. Persze, mire számítottam, mégis, milyen volna egy száj belülről, miközben egy másik száj közelít hozzá.

Sajnos az igazán nagy kérdésekre nem találtam választ. A gifet McRobotoGotAGato töltötte fel forrásmegjelölés és leírás nélkül az Imgurra. Fogalmam sincs, és elképzelni se tudom, hogy ki, miért és hogyan nyelt le egy kamerát és egy lámpát, hogy felvehesse minden idők legkevésbé erotikus csókjelenetét, azt meg pláne nem, hogy hogy bírta ki mindezt öklendezés nélkül. (Via Sploid, Nerve és Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.