Clint Eastwood civilben mentett életet

bulvár
2014 február 09., 07:49
comments 4

Piszkos Harry egy kaliforniai golfversenyen ismerte fel a vészhelyzetet, amit egy sajtdarab idézett elő bizonyos Steve Johnnál, aki a torna igazgatója volt.

p31-001

Az eset az AT&T Pebble Beach National Pro-Am nevű rendezvényen történt, ahol a 83 éves filmszínész is jelen volt. Eastwoodnak feltűnt a fuldokló férfi, mögé lépett és három szakszerű rántással (Heimlich-fogás) sikerült visszahoznia Johnt.

"Clint megmentette az életemet (...) Hirtelen nem tudtam lélegezni. Olyan rossz volt, amilyen csak lehet"

- nyilatkozta a golfos.

Eastwood később elmondta, feltűnt neki, hogy a bepánikolt férfi szeméből kezd elszállni az élet. A színész még sosem csinálta a gyakorlatot élesben, csak gyakorolta. (BBC)

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.