Vasárnap van, olvassatok!

WTF
2014 február 09., 07:29

"Kiadó egy nagyon jó lakás, mely félig földben van és bútorozatlan tehát hozz bútort. Található benne azért egy régi rozzant, csapágyas, penészes, vízköves mosógép, melynek hatalmas hangja van;

egy vízmelegítő; egy új villanybojler, melyet előző bérlőink lenyúlt kaukciójából vettünk; egy mikrohullámú sütő, melynek nem nyílik rendeltetésszerűen az ajtaja; egy polc, melyet egyszerűen nem lehet tisztára sikálni; egy fésülködőszekrénynek abszolút nem nevezhető szekrény, melyet a papa csinált; egy ősrégi porszívó, melynek kutyaszar szaga van ha bekapcsolod és direktbe van kötve; szőnyegdarabokból összerakott szőnyegpadló, melyet előző bérlőink kétszer is felsikáltak, de a kutyaszart és a kutyapisit nehéz kimosni egy szőnyegből;

egy új mosogató, melyet előző bérlőinknek két hónap ígérgetés után csináltuk meg, de már nem tudták élvezni, mert leléptek; plusz van két asztal 3 székkel.

A lakás bontott téglából és ytong téglából készült, mely erősen vizesedik, mert a 31 ezer forintos nyugdíjamból és a papa fizetéséből nem tudtuk leszigetelni, a plafon is izzad, mert a tető sincs leszigetelve, össze van csapva, plusz az ajtók és az ablakok is izzadnak. Ha beköltözöl erős dohszagra és ultra sok penészre számíts, tehát készülj minimum egy páramentesítővel és havi két flakon penészeltávolítóval saját költségeden. A konnektorok áthúznak, tehát laptopot ne vegyél az öledbe, mert meg fog csípni az áram. UPC-s kábeltévé van bekötve, ami miatt ne is álmodozzál arról, hogy itt nálunk valaha is olcsó internet szolgáltatásod lesz. A gázkonvektort a gázszerelők négyes fokozatba szabályozták fel, tehát ezen a fokozaton kell, hogy fűts, mert ha nem figyelmeztetni fogunk. A konyha egybe van a fürdővel és onnan nyílik a bejárati ajtó is.

A budi a műhely mögött található és hagy némi kívánnivalót maga után. Az udvarban található szomszéd és jómagam videokameraként üzemelünk. Ezt értsd úgy, hogy meg vagy figyelve. Jómagam egyébként szeretek mindenbe belebeszélni, pl. hova jársz vásárolni, vagy épp hányszor szellőztess, plusz a diszkréciót nem ismerem, ha valamiért beszélnem kell veled, berontok a lakásba, kopogás nélkül, nem érdekel, hogy épp kefélsz vagy alszol. A szomszéd öregasszonyról pedig annyit, hogy még a minusz tízben is azért szellőztet, hogy azt figyelje te épp mit csinálsz, köszönni pedig nem tud. A hátsó fal mögötti szomszédainkkal még sosem volt bajunk mert halottak. A legközelebbi sír kb. 10 méterre található, de ne aggódj nem fogod őket látni, mert nincs ablak azon a falon. Az oldalfali szomszéddal viszont annál több baj van, vélhetően a lakásban vágja a fát, és még éjfélkor is tisztán lehet érteni, hogy melyik csatornán és mit néz. Az épület közös folyosóján erős csatornaszagra számíts, az udvarban pedig egy selyempincsire, amely állandóan ugrál és velem hozzád be fog jönni és a kipucolt szőnyegeden fog taposni. A lakáshoz egy kulcs van, tehát ha többen költöztök, nektek kell állni a kulcsmásolást. A parkolás az utcán lehetséges, de a parkolási rend elég bonyolult. A temetőnél ne állj meg, mert ott nekünk is ellopták a kocsinkat 20 éve, a másik oldalon már jobb a helyzet, de ott meg, ha az Üllői út felé van dolgod, akkor át kell menned Erzsébetre, hogy megfordulj. A kaukció 30 ezer forint, melyet kiköltözéskor nem kapsz vissza, mert rád fogjuk fogni, hogy te tetted tönkre a lakást azzal, hogy nem szellőztettél és ezért felvizesedtek a falak, holott mindannyian tudjuk, hogy már beköltözésed előtt is olyan volt. Egyébként, ha át kell mennünk hozzád valamiért, akkor mindig figyelmeztetni fogunk arra, hogy hú de penész szag van, és többet kellene szellőztetni.Tehát "ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel". A lakásról érdeklődni személyesen lehet a nap bármely szakában, mert otthon vagyok."

Köszi, Anna!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.