11 halott két autóbalesetben az Egyesült Államokban

külföld
2014 február 10., 10:17

Olivia Carolee Culbreath 160 kilométeres sebességgel száguldott a forgalommal szemben vasárnap hajnali 4:40-kor a Los Angeles-i 60-as autópályán Chevrolet Camaro sportautójában. Frontálisan ütközött egy szembejövő Ford Explorerrel. A balesetben a vétlen autóban utazó négyfős család és Culbreath két utasa is életét vesztette - négyen a helyszínen, ketten a kórházban haltak meg.

Culbreath combcsonttöréssel és húgyhólyagrepedéssel megúszta. Letartóztatták, ittas vezetés és emberölés a vád ellene.

Vasárnap hajnalban egy másik, kísértetiesen hasonló baleset is történt. Tampában a 275-ös sztrádára hajtott fel rossz irányba egy autó. A kocsi a háromsávos sztráda középső sávjában hajtott a forgalommal szembe, majd nekiütközött egy szembejövő autónak. Mindkét kocsi felrobbant, a vétkes sofőr és négy egyetemista vesztette életét a balesetben.

(Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.