Az olasz szövetség szerint bundagyanús a meccs, amin tíz perc alatt nyolc öngólt lőttek

futball
2014 február 10., 10:57
comments 5

A meccs utolsó tíz percében nyolc öngólt lőttek maguknak a Bagheria játékosai a Borgata Terrenove elleni szicíliai regionális kupameccsen.

A Coppa Sicilia selejtezőkörében három csapat játszik körmérkőzést. A Bagheriának egy pont kellett volna a továbbjutáshoz. Tíz perccel a vége előtt a Borgata vezetett 4:3-ra. Aztán rúgtak két gyors gólt, ami érdekes reakciót váltott ki a Bagheria játékosaiból.

Hárman nyolc öngólt lőttek a meccs végéig, így a Borgata 14:3-ra nyert, és jobb gólkülönbségével megelőzte a Parinicaudace csapatát.

A Borgata vehemensen tagadja, hogy megegyeztek volna az eredményben. "Valódi verseny volt, amíg a Bagheria paródiát nem csinált belőle. A kapitányuk azt mondta, hogy inkább azt akarták, hogy mi jussunk tovább, ne a Partinicaudace" - nyilatkozta a csapat edzője, Ignazio Chianetta.

A fura eredmény miatt kieső Partinicaudace edzője is nyilatkozott, de nehéz megérteni, hogy mit:

"Garantálhatom, hogy nem állapodtunk meg a Bagheriával. Meg sem próbálom megérteni, mi volt az oka a nyolc öngólnak" - nyilatkozta Giovanni Cammarata, akinek a csapata pont hogy kiesett a fura eredmény miatt. Az olasz szövetség, a FIGC vizsgálatot kezdeményezett, a hatóságokat is értesítették. (Via Inside World Football)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.