Egy hete nem látja szomszédja a gödi motorost, akinek a bankrobbantóéhoz hasonló motorja van

Lehel utcai robbantás - 135 fős nyomozócsoport keresi a robba
A Lehel úti bankrobbantás után létrehozott ingyenes feljelentővonalon tett bejelentést egy gödi lakos szomszédjára, akinek olyan vagy ahhoz hasonló fehér enduromotorja van, mint amilyet a robbantás helyszínén készült biztonsági kamerás felvételeken is látni.

Az ügy érdekessége, hogy a motor tulajdonosának, egy fiatal férfinak közel egy hete nincs nyoma. A Blikk szerint a rendőrök megfigyelték a házát, de azt még nem tudni, hogy tényleg ő a robbantó, aki most éppen szökésben van, vagy semmihez semmi köze, csak éppen elutazott.

A rendőrség érdemben nem nyilatkozott az ügyről. A Blikk megfogalmazása szerint "nem cáfolták", hogy Gödről is érkezett bejelentés. Valóban nem, ezt mondták:

"A Lehel úti robbantással összefüggésben ez idáig 582 bejelentés érkezett a rendőrséghez. Valamennyi segítő szándékú volt, ezek feldolgozása és ellenőrzése folyamatban van."

A Blikk úgy tudja, hogy ebből négy olyan volt, amely alapján a rendőrök nagy erőkkel vonultak a jelzett helyszínre. A lap úgy tudja, hogy ötven körüli embert "operatív eszközökkel", magyarán, titkosszolgálati módszerekkel figyelnek meg.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.