Rossz ötlet hétfőre: szelfi hullával

külföld
2014 február 10., 6:13
comments 5

Helló, gimnazista vagy, és szeretnéd, hogy gyorsan kirúgjanak és ne vegyenek fel álmaid egyetemére? Egy alabamai gimnazista megtalálta a tökéletes módszert!

Fotó: WHNT, Business Insider

A beszámolókban meg nem nevezett alabamai lány, a Clements High School tanulója osztályával az alabamai egyetem birminghami kampuszán (UAB) járt, ahol a biológia tanszék bonctermében pattant ki fejéből az isteni szikra:

Lehet-e menőbb szelfit készíteni annál, ha valaki egy hullával pózol?

Saját kérdésére igennel felelt, és kattintott. Majd megosztotta a képet, amit egy osztálytársa gyorsan le is mentett, mielőtt a lány meggondolhatta volna magát.

Pedig erre, mármint a meggondolásra lett volna oka. A reakciók alapján sem az egyetem, sem a Clements középiskola nem tartotta akkora ötletnek a fotót. Az UAB eleve tiltja, hogy a bejárásokon a diákok telefont vagy más felvevőt használjanak, a középiskolai körzetének tanfelügyelete pedig éppen dönteni készül róla, hogyan fegyelmezzék meg. (Via The Daily Dot)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt