Rossz ötlet hétfőre: szelfi hullával

külföld
2014 február 10., 06:13
comments 5

Helló, gimnazista vagy, és szeretnéd, hogy gyorsan kirúgjanak és ne vegyenek fel álmaid egyetemére? Egy alabamai gimnazista megtalálta a tökéletes módszert!

photo_camera Fotó: WHNT, Business Insider

A beszámolókban meg nem nevezett alabamai lány, a Clements High School tanulója osztályával az alabamai egyetem birminghami kampuszán (UAB) járt, ahol a biológia tanszék bonctermében pattant ki fejéből az isteni szikra:

Lehet-e menőbb szelfit készíteni annál, ha valaki egy hullával pózol?

Saját kérdésére igennel felelt, és kattintott. Majd megosztotta a képet, amit egy osztálytársa gyorsan le is mentett, mielőtt a lány meggondolhatta volna magát.

Pedig erre, mármint a meggondolásra lett volna oka. A reakciók alapján sem az egyetem, sem a Clements középiskola nem tartotta akkora ötletnek a fotót. Az UAB eleve tiltja, hogy a bejárásokon a diákok telefont vagy más felvevőt használjanak, a középiskolai körzetének tanfelügyelete pedig éppen dönteni készül róla, hogyan fegyelmezzék meg. (Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.