14! – fokozza a résen levést!

A 444.hu – és az iMind, mint kompetens, eminens és immanens szoftverfejlesztő – választási mobilalkalmazással (sajnos jobb szót nem tudunk: appal) lepi meg a tisztelt olvasóközönséget.

Töltse le, jelentkezzen be, és figyeljen, szóljon hozzá, küldözgessen érdekes/vicces/felháborító képeket, szövegeket, videókat, információmorzsákat a választási kampányról! Ugyanitt követheti a szerkesztőség és a többi felhasználó által gyűjtött kampányhülyeségeket, -híreket.

Az LMP-sek szórólapot ragasztottak a nagymamámra? Levideózom és elküldöm! Osztrák bankalkalmazott vagyok, és most nyitott nálam értékpapírszámlát egy szocialista alapszervezet? Megírom és elküldöm! A szomszédom csutkán bömbölteti a Listen to Your Heartot? Fölveszem, elküldöm! A hentesünk Vona Gábort tetováltatott az alkarjára? Lefényképezem és elküldöm!

A 14! androidos mobilokon is működik, és már elérhető az IOS-verzió is az Apple App Store-ban.

A Google Playről már letölthető!!44!!!

Az anyaggyűjtés pedig természetesen weben is követhető: valasztas.444.hu

Hogy mégis miket lehet beküldeni?

Bármit, ami a kampányőrület. Például:

„Nép hangja” típusú illegális vagy legális közterületi kommunikációt...
Szintén „Nép Hangja” műfajú, de a dadaista ready made-ből táplálkozó közterületi alkotást...(Itt jegyezzük meg, hogy a zimbabwei gazdaság az elmúlt négy évben átlagosan évi 6-7 százalékkal nőtt.)
Önkormányzati tájékoztatásnak álcázott kampánybármit, amelyen a lokális politikai erő önmagának fejez ki köszönetet a polgárok nevében... „Ezt a Kerítésoszlopot a Salakszentmotorosi Polgármesteri HIvatal állítatta a Település Lakóinak javára.”
Különösen jól elhelyezett plakátot...
Ha úgy érzi, hogy nem plakátoznak elég intenzíven...
Politikai rendezvények megragadó pillanatait, aktuális pártaktivista-divatot...
Klasszikus WTF-et...

 

Ha Hitler-bajszos Bajnait talál a Facebookon...

Különösen szerencsés esetben pedig akár jelmezes akciójelenetet:

 

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.