A Fidesznek 2010-ben még nagyon fájt, hogy az MSZP kampányára hasonlított a szocialista kormányé

POLITIKA
2014 február 12., 15:16
comments 9

Egy hete kiderült, hogy a 800 millió forintba kerülő „Magyarország jobban teljesít” kampányt ingyen adta át a Fidesznek a kormány. Aztán a kormány pontosított, és kiderült, hogy nem ingyen, hanem 200-200 ezer forintért kapta meg a kormány szerint 150 millióba került kampányt a Fidesz párt és a Fidesz-frakció, vagyis az eredeti ár 0,26 százalékáért.

photo_camera Fotó: Cser-Palkovics András / Facebook

Most a Fidesz szerint belefér ez a nagyvonalúság, bezzeg az előző választás előtt még ugyanezt kifogásolták az MSZP esetében. 2010-ben Cser-Palkovics András a Fidesz szóvivőjeként amiatt panaszkodott, hogy az MSZP-s választási jelmondathoz feltűnően hasonló szlogennel reklámoz az adófizetők pénzéből a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Az MSZP „Többen vagyunk, mint bárki gondolná” szlogenje után akkor jött az NFÜ közpénzből fizetett hirdetésein a „Többet fejlődünk, mint gondolná” mondat. Cser-Palkovics azt mondta:

Uniós források ennyire pofátlan lenyúlása és pártpolitikai célokra használása már nem is meglepő a szocialisták részéről, de ha azt gondolják, hogy ezt a súlyos visszaélést következmények nélkül megúszhatják, akkor nagyon tévednek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.