A szőnyeg dörzsölhette le az izsáki rendőr ujjait

jog
2014 február 12., 08:29
comments 3

December 17-én kezdődött a büntetőper az izsáki rendőrőrsön tavaly áprilisában folytatott, halállal járó rendőri intézkedés ügyében.

Az elsőrendű vádlott, B. Viktor nem tett vallomást, viszont felolvasták a rendőrségi vallomásait, ami szerint nem bántotta Bara Józsefet, ő mindent megtett, hogy életben maradjon a férfi, és ma is úgy tenne, mint akkor.

A másik rendőr, B. Csongor viszont tegnap részletes vallomást tett, és ebben azt mondta: az intézkedés közben észrevette, hogy a jobb kezén 3 ujjáról a bőrt ledörzsölte. „Talán a szőnyeg dörzsölhette le.”

Mint mondta, Bara kissé megszédült, és a fejét az íróasztal szélébe ütötte – írja a Bors. Mindkét vádlott azt mondta: Bara egy másik székből is leesett, majd nagyokat sóhajtott, mély lélegzeteket vett, és vizet kért. Kapott, és megpróbálták újraéleszteni, „közben magam is éreztem, hogy a bordái ropognak” – mondta B. Csongor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.