Az MSZP szerint most, hogy lemondott, már nem is érdekes, honnan lett 240 milliója Simonnak

politika
2014 február 12., 10:36
comments 47

Az MSZP egyszerűen nem tud nem hibázni Simon Gábor ügyében. Személyes kedvencem még mindig Mesterházy Attila nyilatkozata, aki szerint Simon Gábornak nem politikusként, hanem magánemberként lett a semmiből 240 millió forintja, de ma szorosan felzárkózott hozzá az MSZP új szóvivője, Budai Bernadett.

Ő azt mondta, hogy a parlament mentelmi bizottsága már nem vizsgálhatja Simon vagyonnyilatkozatát, mert a képviselő már lemondott a mandátumáról.

Sőt, még az MSZP sem vizsgálja az ügyet. Simonnak, mint minden szocialista tisztségviselőnek, a párthoz is be kellett adnia egy vagyonnyilatkozatot, amit lezárt borítékban tárolnak. Budai szerint ezt nem fogják felbontani, mert Simon már lemondott párttisztségeiről.

Budai amúgy nem tudja, hogy hol van Simon, akinek "a múlt hét óta nincs kapcsolata a szocialista párttal". (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.