Szép példa a neonáciságra a Jobbiktól

POLITIKA
2014 február 12., 21:56
comments 68

A vagy.hu írta meg először, hogy Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni önkormányztai képviselője és egyben a párt jelöltje az árilisi országgyűlési választásokon, mekkorát zsidózott/holokausztozott egy januári rendezvényen. Ráadásul olyan öntelt/ostoba volt, hogy mindezt kamera előtt tette.

Ágoston a doni katasztrófa 71. évfordulójára rendezett pártrendezvényen háborodott fel azon, hogy a zsidók is a második világháború áldozatainak tartják magukat, és a kedvelt szélsőjobboldali "szóviccet" használva még holokamuzott is egyet. Miközben olyan arckifejezést viselt, amilyet értelmes emberek nem nagyon szoktak.

A Jobbik középre húzódásán és moderált sminkjén minden bizonnyal még finomhangolni kell egy kicsit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.