Szép példa a neonáciságra a Jobbiktól

POLITIKA
2014 február 12., 21:56
comments 68

A vagy.hu írta meg először, hogy Ágoston Tibor, a Jobbik debreceni önkormányztai képviselője és egyben a párt jelöltje az árilisi országgyűlési választásokon, mekkorát zsidózott/holokausztozott egy januári rendezvényen. Ráadásul olyan öntelt/ostoba volt, hogy mindezt kamera előtt tette.

Ágoston a doni katasztrófa 71. évfordulójára rendezett pártrendezvényen háborodott fel azon, hogy a zsidók is a második világháború áldozatainak tartják magukat, és a kedvelt szélsőjobboldali "szóviccet" használva még holokamuzott is egyet. Miközben olyan arckifejezést viselt, amilyet értelmes emberek nem nagyon szoktak.

A Jobbik középre húzódásán és moderált sminkjén minden bizonnyal még finomhangolni kell egy kicsit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt