Visszaemlékezésekkel indít Orbán az Instagramon

POLITIKA
2014 február 12., 13:01
comments 63

A VS.hu nemrég jelentette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb kommunikációs csatornán igyekszik elérni választóit: hamarosan élesíti Instagram-oldalát. Az Instagram modern, napjainkban egyre népszerűbb mobilalkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók megoszthatják egymással fotóikat.

A miniszterelnöki Instagram már élesedett is, ráadásul meglepően nosztalgikus hangulatban. Szerepelnek rajta képek a miniszterelnök korai politikai karrierjének idejéből, valamint Orbán Viktor és Áder János köztársasági elnök régi emlékeiből is.

orban

orban 2

Van olyan kép is, ahol Orbán még barátnak tekintette az Európai Uniót.

És olyan is, ahol feleségével szavaztak a választásokon. A miniszterelnök kezdi megtalálni hangját a népszerű közösségi oldalon.

Ahogy a VS.hu is írta, "a kormánypárt láthatóan új kommunikációs felületeket és formákat keres a hagyományos csatornák mellett. Pár hete Rogán Antal próbálkozott rövid videóüzenetekkel, elképzelhető, hogy ennek sikerén buzdult fel a Fidesz kampánystábja."

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt