https://444.hu/assets/joinall1.jpg

Magyar győzelem! Megvan a Nemzet első szelfibajnoka!

képzavar
2014 február 13., 19:34
comments 29
  • 600 szelfi érkezett az Első Nemzeti Szelfi Bajnokságra.
  • Három díjat osztunk ki.
  • Van egy közönségdíjasunk.
  • Egy szelfikirályunk, akinek a zsűri (444+Aleska Diamond) odaítélte a nagydíját.
  • És egyvalaki behúzta a Nosalty díját, egy remek konyhás szelfivel.

A Nemzet legcsodálatosabb szelfije

A 600 pályamű közül íme a 13 legjobb szelfi, mindegyik kattintható:

join3 join2 join1

A zsűri döntése alapján 2014 legjobb szelfizője és a Szelfi Bajnokság győztese:

Kapotsy Bence

photo_camera Mechanikus szelfi Kapotsy Bencétől

Bence egy Ipad Minit nyert az Istyle-tól.

A képe csodálatosan csavaros, bravúros technikával kivitelezett, brechti értelemben elidegenedett metaszelfi. A trafikrabló magányossága.

A második helyezett, és egyébként Aleska Diamond kedvence is ez a kép lett:

hattyu
BURTEJIN ZORIGT: Új barátok

Nyereménye a dicsőség és a 444 zsűrijének főhajtása szelfitudománya előtt.

Aleska rövid elemzése:

"Jól van komponálva a kép, szép tiszta a fotó, rendesen látszik az arc és a táj is… van története, és külön szupi hogy a hattyú is szelfiezik."

A közönség kedvence

A közönségdíjért tényleg öldöklő küzdelem folyt. Hamis lájkok, mozgósított rajongók, feljelentések és végül egy győztes, aki nem más, mint

Pólya (GL) Márton

ezzel a képpel

photo_camera Márton és a borotvahab

Mártonnak van egy népszerű Youtube csatornája, 100 ezer feliratkozóval. Itt kérte a követőit, hogy szavazzanak rá a Szelfibajnokságon. Így nem lett nagyon szoros a verseny, Márton 2500 szavazattal nyert, míg a második Medvegy Gábor csak 340 szavazatot kapott. Gábor tisztesen helytállt. pedig nem kis hendikeppel indult, hiszen Gyurcsány Ferenccel közös szelfit küldött be a versenyre. Márpedig a felmérések azt mutatják, hogy mostanában nem sokan szavaznak a volt miniszterelnökre.

Gábor és Márton tábora összekaptak a verseny miatt. Máig ölik és férgezik egymást például ezen az oldalon. Kedves szelfizőink, csak keményen!

Kajás kategória

A Nosalty.hu egy robotgépet ajánlott a legjobb kajás szelfi készítőjének.

Ezt írták:

"Nálunk Lejer Márta lett a befutó. Tőle több kreatív megoldást is láttunk. Látszik, hogy sok energiát fektetett a játékba, rutinosan mozog a konyhában, így biztosan hasznát veszi majd a KitchenAid robotgépnek."

Márta ezzel a képével lett első kajás kategóriában:

photo_camera Márta + védőfelszerelés + hagyma

A robotgépről csak pár szavazattal csúszott le Papp Ábris képe, az ő képét szintén szeretnénk díjazni egy kis ajándékcsomaggal.

photo_camera Ábris szelfije merőkanálból

Ábris! Nincs emailcímünk hozzád! Írj egy levelet a szerk@444.hu-ra, hogy a Nosalty el tudjon érni!

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Gratulálunk a győzteseknek! További sikerekben és örömökben gazdag, eredményes és áldásos szelfizést kívánunk mindenkinek.

Értesítések

Valamennyi nyertessel emailben fogjuk felvenni a kapcsolatot legkésőbb vasárnapig estig. A közönségszavazás győztesét, és a 444 zsűri kedvencét mi fogjuk keresni, a Kajás kategória díjazottjait a noslatysok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.