Egy párkapcsolatot kérnék négyezerért! - Négyezerötszáz lett, maradhat?

szerelem
2014 február 14., 09:12
comments 16

A Valentin-nap durván megosztja az embereket. Vannak akik ellentmondást nem tűrően az „ünnepek” közé emelik és alig várják, hogy áldozzanak a tömény romantika oltárán, mások pedig a fogyasztói társadalom csimborasszójának, a csoki és virágboltok népnyúzó szövetségének gondolják.

Mi megpróbáltuk érzelemmentesen megközelíteni az érzelmek ünnepét, ezért

  • megvizsgáltuk milyen lehetőségek vannak
  • és kiszámoltuk mennyibe kerül manapság szerezni valakit, akivel összeolvadhatsz a naplementében

Online társkeresők

A legtöbb portálon ingyenes a regisztráció, fizetni csak később, a levélváltásért kell. Nézzük „a legnagyobb magyar közösségi társkereső” a Csajok és Pasik árait:

Regisztráció: ingyenes

Pók* : ingyenes

*a pók (poke) jelentése szerintük: megbökés, ismerkedés

** a pók jelentése az Urban Dictionary szerint.

Üzenet: már kőkeményen kreditért, azaz pénzért

Itt különböző díjcsomagokból választhatunk. Tudom megtévesztő, de nem, ez nem a T-mobil, ez romantikus párkeresés. Egy kredit arra jogosít fel, hogy egy emberrel levelezz, szóval ha működik a kémia, és szerelmes levélregénybe kezdenétek, akkor sem kell aggódni a számlák miatt. 50 kredit tehát 50 különböző embert jelent, ami nem elhanyagolható szám, de az olyan kérdések mint a "Biztosan megteszel mindent, hogy megtaláld a párod?" némiképp presszionálnak, például a prémium csomag irányába.

photo_camera Mintha anyámat hallanám.

Tehát a Csajok és Pasikon

minimum 1990 forintot kell befektetnünk, hogy lefektessünk. (Bocs.)

Ha pedig szívesen elköteleznéd magad egy hónapra is akár, akkor a legjobb választás számodra a havi prémium csomag 1490 Ft-ért.

PUA (pick up artist) tréning

Nőcsábász/szoknyapecér/csajozógép. Ezek a szavak csak azért ismeretlenek, mert nagyanyád használta őket utoljára? Vagy azért is, mert még a te fejedhez sem vágta hozzá senki? Hálisten’ már vannak PUA (most komolyan ezt a szót kell használni?) trénerek, akik 1:1-es Barney Stinsont csinálnak belőled. Oké, de mennyiért? Legkevesebb tízezer forintért megkapod az elméletet, benne: önbizalom növelés, vonzalomkeltés, egyéjszakás kalandok, telefonálás, sms, randi, barátnőszerzés, párkapcsolat, alfa testbeszéd(???), érintések és a csók. De ha te egészen komoly szaktekintély akarsz lenni, akkor a VIP és a Super VIP csomagot is választhatod. Itt csak veled foglalkoznak, ráadásul terepen. És hogy mik a kilátások?

több!!! csajjal!! SMÁROLSZ!!!!44!!

Ez minimum 9700 forintodba fog kerülni.

Angel’s Army tréning

Nem csak a férfiaknak van szükségük önbizalomra a pártaláláshoz. A nőknek többek közt Ördög Nóra (érzitek a finom visszacsatolást a fantázianévre?) csapata nyújthat segítő jobbot, ha magunktól nem tudnánk, hogy “Mi az a láthatatlan energia, amitől mi, nők, szárnyalunk a hétköznapokon?” Ajánlatuk az Angyalműhely, ahol egy busás havi fizetést verhetnek el a jelentkezők az egynapos exkluzív önbizalom tréning keretein belül. Ezért cserébe a nők megtanulják a helyes viselkedés alapjait és beszélgethetnek egy jót Szily Nórával. Ja és némi smink-, frizura- és stílustanácsadás után (nyilván) Nánási Pál készít azért pár képet.

195.000 Ft/nap.

Villámrandi

Már tényleg nagyon kéne valaki, aki felvágja a hagymát vagy beüti a tiplit a falba? Nem tanulni akarod a társkeresést, hanem végre befejezni?

Akkor neked találták ki a villámrandit, ahol a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb potenciális párkeresővel találkozhatsz. A RapidRandi 5000 Ft fejében frissítőket is kínál a hét perces randik mellé hét vadidegennel.

Ha a klasszikus vonal jönne be, vagy ragaszkodsz a közös élményekhez, tematikus alkalmakon is részt vehetsz.
Egy kétnapos wellness gyorsrandi 27.900 forint, de például a főzőcskézős csupán 10.900 forintért felgöngyölíthető.

7 pasi/csaj = minimum 5000 forint. Azaz 1 pasi/csaj = 714,285714 forint!

Face to face

A UPC kikapcsolta a netet? Esetleg nem vagy hajlandó olyan szolgáltatást igénybevenni, ami egy angol rövidítést használ magyarul? Te is utálnál sok pénzt költeni a semmire? Esetleg mind egyben? Akkor marad a legősibb módszer: 1 feles + 1 rágó, ami elveszi a szagát, és irány az éjszaka.

Ez jobb helyeken 250/4cl.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.