Minden, amit a rezsicsökkentés célcsoportjáról tudni kell

POLITIKA
2014 február 14., 8:36
comments 38

Angyalföldön, az ország legszocialistább szocialista fellegvárában tartott rezsifórumot a Fidesz. Az Origo tudósítója ott járt, és amit tapasztalt, attól rosszabbul éreztem magam, mint karácsonykor a 40 fokos lázammal.

A másik kérdező amiatt panaszkodott, hogy a házában a lakosok 60 százaléka baloldali, és rájuk is vonatkozik a rezsicsökkentés. Hoppál erre csak annyit mondott, hogy "nem baj, nekik is csökken", a közönség viszont felzúdult, és többen azt kiabálták, hogy "hát ez az, ez a baj".

Mi erre a helyes kifejezés? Házmestertempó? Rohadék spiclik? Kell lennie precíz magyar szónak a jelenségre, mert aggasztóan gyakori ebben az országban,

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt