Gyász: Nem engedélyezik a Hajógyárin a záróbulit!

GYÁSZ
2014 február 15., 09:12
comments 27

Egyszerre kezdtem könnyezni, és feszült meg a hasizmom. A gyász és tehetetlen düh dolgozik bennem. Gondoltam, hogy ordítok egyet és kirohanok a konyhába, de inkább megírom!

Az amúgy is szomorú történet még szomorúbban folytatódik és méltatlanul érhet véget. A Hajógyárin üzemelő szórakozóhelyek ezen a hétvégén nyitottak volna ki utoljára és adtak volna teret az utolsó féktelen partynak. Erre itt a gyász gyásza, ez jelent meg az esemény facebook oldalán:

Annak ellenére, hogy rendelkezünk a 11.269 fő egyidejű tartózkodására vonatkozó összes érvényes Működési Engedéllyel, a pénteken a helyszínre érkező hatóság azt közölte, nem járul hozzá a rendezvény megtartásához.

Szerintük a hatóság azért nem engedi megtartani a bulikat, mert azok egyben, a négy szórakozóhelyre vannak meghirdetve. A helyeknek egyenként van engedélyük, de az össznépi dinomdánomhoz nincs. A szervezők értetlenül állnak a helyzet előtt, eddig több mint négyszáz ember dolgozott, hogy ma estére újra a régi fényében pompázzanak a Vizo-birodalom egykori ékkövei. A szervezők ígérik, hogy végigviszik a rendezvénytartáshoz szükséges engedélyezési eljárást, hogy valamikor a közeljövőben megtartassák az Utolsó Nagy Tánc fesztivált.

Kedves Barátaink!
Azért is mutassuk meg, hogy él a Partinép és ha akarunk menni valahova, akkor el is megyünk! Pár hét múlva még többen összegyűlünk, egy még nagyobb rendezvényre, az ÉV FESZTIVÁLJÁRA!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.