Így készül egy hajó

képriport
2014 február 15., 11:46
comments 14

Pár hete arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas fém monstrum épül a Hajógyári szigeten. Mivel azt hittem, hogy a sziget már csak nevében őrzi ezt a mesterséget, utána jártam, hogy mi is lehet az. Kiderült, hogy a partról vagy a hidakról gyakran látható jellegzetes lila sétahajózási társaság, a Silverline legújabb katamaránja készül az Árpádhíd tövében. A társaság nyitotságának köszönhetően, egy pár tekercs erejéig garázdálkodhattunk a félkész hajó gyomrában és tetején. Így bepillantást kaphattunk azon ritka folyamatba amit budapesti hajógyártásnak neveznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.