MasterCard® PayPass™ Jégreszállás a Műjégen!

2014 február 15., szombat 9:18
1

2014. február 15-én, szombaton a MasterCard kedvezményes, 300 Ft-os jegyekkel várja a Városligeti Műjégpályán 17:00 és 21:00 óra között azokat, akik belépőjegyüket MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass kártyával vásárolják.

Egy kártyabirtokos az előzőek szerint maximum két belépőjegyet vásárolhat a rendezvényre. A Műjég természetesen azok előtt is nyitva áll 21:00 óráig, akik hagyományos módon vásárolnak belépőt, ők az eredeti áron válthatnak jegyet maguknak.

A korcsolyázáshoz 19:00 órától 21:00 óráig a zenét a Music FM rádió Music Killers című műsorának DJ-je, Lotfi Begi szolgáltatja. A hangulat további fokozásáról lézerfények, és

20:00-tól BigAirBag snowboard-bemutató

gondoskodik, a snowparkot és a BigAirBag-et bárki kipróbálhatja, aki snowboard-, vagy sí felszereléssel érkezik. A résztvevőket kvízjátékban nyerhető izgalmas ajándékok, és Instagram-kivetítő várja, amelyen a korcsolyázók megoszthatják a Műjég közönségével a legjobban sikerült koris fotóikat, ha a képet

#keresdajelet

hashtaggel látják el. A Műjég területén a korcsolyakölcsönző, a büfé és az orvosi ügyelet a rendezvény ideje alatt is zavartalanul működik.

Részvételi szándékodat itt jelezheted.