Sátánista tömeggyilkosnak vallotta magát egy 19 éves amerikai nő

bűnügy
2014 február 17., 05:06
comments 1

Saját állítása szerint 13 éves kora óta követ el gyilkosságokat Miranda Barbour, akit egyelőre csak egy gyilkossággal vádolnak. A 42 éves Troy LaFerrarát egy autóban ölte meg férjével, a 22 éves Elytte Barbourral. A férfi kötéllel fojtogatta, a nő késsel több mint hússzor megszúrta az áldozatot.

Miranda Barbour pénteken egy pennsylvaniai lapnak, a Daily Itemnek adott interjút a börtönben. Ebben azt állította, hogy 13 éves korában, Alaszkában csatlakozott egy sátánista szektához, azóta 22 emberrel végzett.

Azt is mondta, hogy ha kiszabadulna, újra ölne.

Állításait eddig semmi sem támasztja alá, de a nő megígérte, hogy elvezeti a nyomozókat az áldozatokhoz. Az FBI kész ebben segíteni. A nőt és férjét pedig valószínűleg elmeorvos fogja vizsgálni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.