Egy tbc-s férfi bajonettel akarta megölni a feleségét

bűnügy
2014 február 18., 08:38
comments 4

Most emeltek vádat emberölés miatt az ellen a keszthelyi férfi ellen, aki lakásuk gyerekszobájában egy bajonettel hátba szúrta a feleségét.

A tbc-s, leszázalékolt vádlott feleségével és ötéves lányukkal élt egy lakásban. A családot a feleség tartotta el, aki több munkahelyen is dolgozott. A vádlott féltékenysége miatt 2013 elejétől a házastársak között rendszeresek voltak a veszekedések, majd amikor a sértett bevallotta egy másik férfi iránti vonzalmát, a vádlott erősen inni kezdett.

Egyszer a férj megütötte, fojtogatta a feleségét, majd fenyegetésként elővette a 14,5 centis pengéjű díszbajonettjét.

Tavaly júniusban a férj egyszer részegen érkezett haza, szidta a feleségét, aki ennek ellenére segített a férjének lehúzni a cipőjét, és bekísérte a szobába, hogy feküdjön le. A nő ezután a gyerekszobában takarított, amikor a férje mögé lépett, és a bajonettel egy mozdulattal hátba szúrta. A nő próbált megfordulni, de háttal az ágyra esett, a vádlott pedig, a bajonettel a kezében, visszalökte feleségét, aki megpróbált felállni. Azzal fenyegette, hogy „most megdöglesz”, közben a bajonettet a nyaka felé nyomta, de a nő lefogta a férje kezét, nehogy megvágja, és közben segítségért kiáltott.

A kiabálásra a szobába lépett az ötéves lányuk, aki a szomszédba, majd a második emelet egyik lakásába futott segítségért. A nő akkor tudott elmenekülni, amikor megérkezett az egyik szomszéd, és rákiáltott a vádlottra. Az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint a nő annak köszönheti az életét, hogy a bajonett a bordák és a csigolyák miatt nem tudott mélyebbre hatolni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.