Gasztrobloggerek kíméljenek!

Kiadó
2014 február 19., 12:53

Tamás terve az volt, hogy tényleg pöpecül felújítja a lakást, de mire a végére ért, teljesen kimerültek az idegei. Körülnézett, és arra gondolt: hát én ezt bazmeg ki nem adom senkinek, már látom is a mocskos kis ujjnyomait a kapcsolók körül. Jó, de végül is azért csináltam az egészet, hogy legyen egy kis pénzem belőle, nem? De. De ó atyám, ez a szép kis konyha, beköltözik ide valami házitündér, és tele fogja fröcskölni a csempét paradicsomszósszal, csak rágondolok, és már fel is megy bennem a pumpa. Na mindegy, megírom a hirdetést, abból nyilván lejön, hogy a lakó itt csak lábujjhegyen élhet.

Igényesen felújított garzont kínálunk a Feneketlen-tó közelében.
A lakás magas igényességgel felújított, szép világos. Sok beépített szekrény van, a fürdőben zuhanykabin, szép konyha, kinyitható ülőgarnitúra...
A tulajdonos 1 fő részére szeretné kiadni, aki nem dohányzik és nem főzöcskézik sokat, kíméli a lakást.
Bérleti idő minimum 1 év.

Köszönjük a találatot Tímeának!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.