Kocsis Máté semmitől sem riad vissza: Doge-t is bevetette a józsefvárosi Fidesz

Tbg
POLITIKA
2014 február 19., 11:50
comments 14

kocsis-mate-doge

A tavalyi év internetes slágere volt a joviális, mindenért visszafogottan lelkesedő, kissé egykedvű, ámde kedves kutya, Doge.

A Józsefvárosi Fidesz Facebook-oldalán megjelent képek szerint a népszerű mémet hús-vér alakban a Fidesz is bevetette a rezsicsökkentés kampányában. Doge-nak - ha nem ismerné - egy külön portrét is szenteltünk ebben a cikkben.

photo_camera )

A kutya egy fideszes nyakkendőben ücsörögve várja, hogy gazdái meggyőzzék az embereket a Fidesz kétharmados győzelmének szükségességéről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.