És azt ismerik, hogy a békemenetesek bírálják a kormányt?

2014 február 20., csütörtök 15:59
106

A CÖF vezetősége egy olyan párhuzamos univerzumból jelentkezik, ahol ők nem a hatalomhoz dörgölőző nyaloncok, hanem a valódi civil kontroll letéteményesei, akik a közjó érdekében befolyásolják a kormányt. Ebben a szellemben invitálnak a március 29-i vonulásra.

Tisztelt Támogatóink, Szellemi Honvédők és kedves Barátaink!

Az elmúlt négy év során a magyarországi civil társadalom aktivitása fokozódott és rájöttünk arra, hogy közösségeink feladata (...) a négy évre birtokba adott hatalom civil kurázsival történő kontrollja, amelyhez ajánlásokat és bírálatokat is intéztünk. A regnáló kormány egyre szélesebbre tárta ki az együttműködés kapuit, elkezdődött a nemzeti konzultáció, eredményeként nem csak a törvényalkotás munkájában, hanem természetes módon a nemzetstratégia végrehajtásában is részt vehettünk. (...) A Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás, a Szellemi Honvédők és a Békemenet közös tábora Európának is példát mutat arról, hogy a civilek miként befolyásolhatják a választási ciklusok között is a hatalmat annak érdekében, hogy a közjó elsődlegességét helyezzük célkeresztbe. 2014. március 29-én ismét indul a Békemenet azzal a céllal, hogy a magyar-magyar kiegyezést és a társadalmi békesség szükségszerűségét hirdetve tovább folytathassuk a nemzet építését, megvédve nemzeti szuverenitásunkat, megőrizve identitásunkat és elérjük, hogy az Európai Unió egyenrangú nemzetként tekintsen ránk.

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt