Kiborultak Dunakeszin, hogy a jogerős ítéletig köztük élhet a pedofiliával vádolt tanár

"Hogyan lehetséges, hogy az a férfi, aki a gyerekemet levetkőztette és meztelenül fotózta, továbbra is az otthona kényelmét élvezheti?" - reagált felháborodottan egy dunakeszi nő a hírre, hogy bár a bíróság első fokon 8 év fegyházra ítélte, nem rendelte el T. Gábor letartóztatását. A dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola volt igazgatóhelyettese a vád szerint éveken keresztül szexuálisan zaklatta diákjait.

A bíróság a jogerős ítéletig csak a házi őrizetét rendelte el.

T. Gábor nem volt ott az ítélethirdetésen, mert előző nap rosszul lett, összeesett. Kórházba szállították.

T. Gábor a vád szerint szexuális játékokra kényszerítette diákjait. Állítólag fényképek igazolják, hogy a diákoknak meztelenül kellett sorakozniuk előtte. Egy tanítványa elbeszélese szerint 2010 októberében, egy hévízi osztálykiránduláson egymás előtt kellett levetkőzniük a diákoknak, akiket T. "furcsa játékokra" buzdított. Volt, hogy hajótörést kellett eljátszaniuk, ami után egymást tapogatva kellett keresni a "sérüléseket". Erről állítólag az egyik gyerek mobilján fényképet is találtak. (Via Blikk)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.