Orbán Viktor záhonyi videójának 5 legemlékezetesebb pillanata

Tbg
POLITIKA
2014 február 21., 14:40
comments 68

Orbán Viktor Záhonyba látogatott az ukrajnai válság alkalmából. Az utazásról itt már megemlékeztünk, most következzenek a videó legemlékezetesebb pillanatai. (A teljes videó)

József Attila sem nézte szebben a Dunát


Így - bociszemmekkel, lógó orral - csak a magyar ember tud Dunát nézni.

Bambi és a miniszterelnök LOL ^_^

A miniszterelnök a határőrség hőkamerájával megpillant egy őzikét, majd elmosolyodik.

Potentátok a fotócellás ajtók sűrűjében

A modernitás egyik legnagyobb kritikusa, Jacques Tati sem tudta volna szebben kifejezni, amit Orbán videósa egy snittben elintézett: ilyen, amikor a modern embert körbeveszi a modern világ. Automaták, fotocellák everywhere.

Usztics Mátyás és a Kisváros szelleme

A népszerű tévésorozat is megirigyelhetné azt, hogy a két illetékes elvtárs megérkezik az objektum elé, és találkoznak a szolgálatot teljesítő rendőrökkel.

Amikor lejattol a menekültekkel

Ez a pillanat különösen akkor érdekes, ha tudjuk, milyenek a kilátásai a Magyaországra érkező menekülteknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.