9 tyúkot loptak az idős szomszédtól

bűnügy
2014 február 22., 15:01
comments 5

tyúklopás

Csütörtökön egy 75 éves madarasi asszony észrevetette, hogy a kertben álló bekerített tyúkól közelében minden csupa toll, és több szárnyas is hiányzik. A nyomozók megállapították, hogy egy 14 éves és egy 23 éves férfi lopta el a tyúkokat. Az is kiderült, hogy egy harmadik társukkal az éjszaka kétszer is átmentek a szomszéd udvarának tyúkóljába, ahonnan 9 szárnyast loptak el, megpucolták, majd egy közeli vízaknában elrejtették. A gyanú szerint B. Endre 38 éves madarasi lakos volt a lopás értelmi szerzője, aki nem is tagadott. (police.hu)

tyúklopás 2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.