Különleges módszerrel buktatták le a magyar nőt erőszakoló dél-karolinai férfit

bűnügy
2014 február 24., 06:13
comments 5

A most 37 éves Tyrone Lamont Holloway még 2001. szeptember 12-én erőszakolta meg Virginiában a híradásokban meg nem nevezett magyar nőt. A döglött aktát nemrég porolták le, miután a rendőrök úttörő módszerrel be tudták bizonyítani Holloway bűnösségét.

Holloway több más nőt is megtámadt az évek során. DNS-ét így több bűncselekmény helyszínén is megtalálták, de mert nem szerepelt az adatbázisokban, azonosítani nem tudták. De hasonló DNS-mintát találtak. Megállapították, hogy az adatbázisban szereplő DNS a gyanúsított közeli rokonától - apjától, fiától vagy fivérétől - származhat, így sikerült azonosítaniuk Hollowayt, akit a williamsburgi esküdtszék a múlt héten talált bűnösnek, a bíró pedig most 33 év börtönre ítélte. (Richmond Times-Dispatch via Washington Post via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.