24 milliós minisztériumi megbízást kapott az olimpikon szörfös

POLITIKA
2014 február 26., 18:21
comments 8

A Nemzeti Egységes Kártyarendszer bevezetéséhez rendelt szolgáltatásokat a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala a szörfös Detre Diána cégétől. Az alig nyolc hónapja bejegyzett Blue Shine Kft.-től tanulmányok írását, kapcsolattervezést és kommunikációs feladatok ellátását vásárolja a Hivatal pont 23,9 millióért. Az összeg azért érdekes mert 25 millió forint alatt a megrendelő állami hivatalnak nem kell nyílt közbeszerzést kiírnia.

A Nemzeti Egységes Kártyarendszer egységesíti majd a személyit, jogosítványt, adókártyát. Detre Diána kétszeres szörf olimpikon, a londoni olimpia után kezdett dolgozni a Magyar Vitorlás Szövetség kommunikációs és pr igazgatójaként. Elmondása szerint oda Gál András Levente hívta. Gál korábban államtitkár és az Vitorlás Szövetség vezetője volt. Mikor az elnökségről lemondott követte őt Detre is. A szörfös cégének referencái között szerepel olyan konferencia szervezése, amit a Magyar Atlanti Tanács rendelt meg tőle. A Tanács alelnöke Gál András Levente. (Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.