24 milliós minisztériumi megbízást kapott az olimpikon szörfös

2014 február 26., szerda 18:21
8

A Nemzeti Egységes Kártyarendszer bevezetéséhez rendelt szolgáltatásokat a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala a szörfös Detre Diána cégétől. Az alig nyolc hónapja bejegyzett Blue Shine Kft.-től tanulmányok írását, kapcsolattervezést és kommunikációs feladatok ellátását vásárolja a Hivatal pont 23,9 millióért. Az összeg azért érdekes mert 25 millió forint alatt a megrendelő állami hivatalnak nem kell nyílt közbeszerzést kiírnia.

A Nemzeti Egységes Kártyarendszer egységesíti majd a személyit, jogosítványt, adókártyát. Detre Diána kétszeres szörf olimpikon, a londoni olimpia után kezdett dolgozni a Magyar Vitorlás Szövetség kommunikációs és pr igazgatójaként. Elmondása szerint oda Gál András Levente hívta. Gál korábban államtitkár és az Vitorlás Szövetség vezetője volt. Mikor az elnökségről lemondott követte őt Detre is. A szörfös cégének referencái között szerepel olyan konferencia szervezése, amit a Magyar Atlanti Tanács rendelt meg tőle. A Tanács alelnöke Gál András Levente. (Napi.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt