A devizahiteleseket képviselő ügyvéd ajánlóívei ellopása miatt tett feljelentést

POLITIKA
2014 február 27., 20:34
comments 4

Léhmann György 700 devizahitelest képvisel, emellett pedig az Ángyán József fémjelezte Élőlánc Magyarországért színeiben politizál. Csütörtök délután feljelentést tett, mert siófoki irodájából elloptak 70 db, az országgyűlési képviselőjelölt választási indulásához szükséges ajánlóívet. Az Élőlánc közleménye szerint az ajánlóíveken 560 támogató magánszemély aláírása és adatai szerepeltek.

Az íveket irodájában, a táskájában tartotta. A közlemény szerint az irodából más nem tűnt el.

"Az ajánlóívek szigorú számadású, sorszámozott dokumentumok, melyek büntetési értékét a választási iroda 50.750 Ft/db-ban állapította meg, így a súlyos és visszafordíthatatlan választási hátrány mellett 3.552.500.- Ft értékű kár érte az Élőlánc Magyarországért pártot és képviselőjelöltjét".

- fogalmaz még a közlemény.

Léhmann délután feljelentést kívánt tenni a siófoki rendőrkapitányságon, de onnan 20 perc múlva ennek hiányában kellett távoznia, mert nem volt rendőr, aki vállalta volna, hogy a feljelentését fogadja. Ezért az Élőlánc Magyarországért a Budapesti Rendőr-Főkapitányságon tette meg a feljelentést. (MTI)

Léhmann Györggyel nemrég mi is készítettünk egy hosszabb interjút, ezt itt olvashatja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.