Hallal pofozkodó szőke, kócos lányt keres az angol rendőrség

bűnügy
2014 február 27., 07:46
comments 15

Egy 52 éves halárus békében tette a dolgát, árulta a halat a lancashire-i Accringtonban, amikor belépett a boltba egy valószínűleg ír, 15 és 18 év közötti, szőke, kócos, feltehetően ír szárnmazású lány, és

minden előzetes figyelmeztetés nélkül

felkapott egy halat a pultról, majd pofonvágta vele a mit sem sejtő halárust. Felettébb gyanús, hogy a lány cinkostársa volt egy férfi, aki az egész jelenetet mobiltelefonal videóra vette, majd amikor a lány elmenekült a tett helyszínéről, ő is vele futott.

photo_camera A halárus biztonsági kamerájának felvétele az idegen hallal pofozkodó lányról

Aki látta valamelyiküket, azonnal jelentkezzen a lancashire-i rendőrségen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.