Már az Instagramon is posztol a dalai láma

Tbg
életmód
2014 február 27., 13:43
comments 1

Február elseje óta létezik a tibeti vallási vezető képmegosztó fiókja, de csak csütörtökön közölte a nyilvánossággal twitterén, hogy csatlakozott az Instagram közösségéhez.

photo_camera )

 

A láma 2010-ben kezdett el twittelni, azóta 8,5 millió követője van, az Instán már ötezer fölött jár.

Sajnos az Instán nem szelfizik, hanem egy fotós segít neki, így tulajdonképpen annyi a truváj a sztoriban, hogy a hivatalos lámaképeket most már azok is láthatják, akik nem néznek híradót vagy híroldalakat.

Ha annak, aki használja, van önbizalma, egyfajta belső ereje, akkor nincs probléma. De ha valaki gyengébb jellem, akkor ott lehetnek bajok. Nem a technológiát kell hibáztatni, minden attól függ, hogyan használjuk

- mondta nemrég interjúban a közösségi médiáról.

Egyelőre Larry Kinggel és Barack Obama amerikai elnökkel van celebszelfije, de ahogy a dalami lámát ismerem, lesz még több is. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.