https://444.hu/assets/lampa1.jpg

Megdöbbentő történet egy törött lámpáról, akinek megváltozott az élete

444
2014 február 27., 18:51
comments 28

A story:

Egy szép, enyhe téli napon a hősünk szerkesztőségi asztalánál szolgálatot teljesítő kétezer forintos ikeás asztali lámpa törékeny termetét a tőke megtörte. A talpba passzoló kis béna műanyag csap megreccsent legott, a lámpa használhatatlanná vált. Nem állt többé a saját talpán, csak feküdt szomorúan, szótlanul. De hősünk ebbe nem nyugodott bele! A konyhába eredt, és onnan, többek meglepetésére egy alig használt bambusz evőpálcikával tért vissza. Láss csodát! Az evőpálcika vége pont belement a lámpavég üreges csőrészébe! Egy pillanat alatt megszületett a mesterterv. Hősünk az Anarki asztalán föllelhető nagyobb mennyiségű duct tape egy részét fölhasználva az asztal mellett/mögött álló fiókos elemhez rögzítette a pálcát, függőleges irányban, és hopp, rácsúsztatta a talpatlanná vált lámpát! Így már újra működik, és boldogan világít húsünk legnagyobb megelégedésére.

Vége.

Stáblista.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.