Papagáj buktatott le egy gyilkost

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

  • Olyan az egész, mint egy gyengébb Columbo-epizód forgatókönyve.
  • Pedig elvileg ez történt Indiában, megírta a Daily Mail.

Az Agra nevű napilap szerkesztője, Vijay Sharma az Észak-Indiában fekvő Uttar Prades államban lévő otthonába hazaérkezve fedezte fel, hogy meggyilkolták feleségét és kutyáját.

A lakásban egyedül Hercule, a papagáj maradt életben. A házat felforgatták, a pénz és az ékszerek eltűntek. A rendőrségnek pedig ötlete sem volt, ki lehetett az elkövető.

Mindez azonban megváltozott, amikor Vijay unokaöccse, Ashutosh meglátogatta a bűntett helyszínét. Az addig csendbe burkolózó papagáj feléledt, összevissza repkedett és rikácsolt. És csak akkor nyugodott meg, amikor az unokaöcs távozott.

A férfi később megfigyelte, hogy akárhányszor beszélt valakivel, ha megemlítette Ashutosh nevét, a papagáj rikácsolni kezdett.

Vijay gyanakodni kezdett, és gyanúját megosztotta a rendőrökkel is. 

A rendőrök pedig, mivel úgysem volt jobb nyomuk, rászálltak Ashutoshra, és bevitték kikérdezni. 

Az őrsön pedig a fiatal férfi váratlanul gyorsan megtört. Kiderült, hogy egy férfival közösen elmentek a nagybácsi házába, hogy lopjanak onnan, de meglepte őket a nagynénje. A férfi bepánikolt, és meggyilkolták a nőt. Azt is bevallotta, hogy a kutyát azért ölték meg, mert féltek, hogy valahogy azonosíthatja őket. De a kalitkájában némán üldögélő papagájtól nem tartottak. 

 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.