Szodoma és Gomora ehhez képest Fidelitas-tábor: KISZIVÁRGOTT, hogy Gyurcsány engedélyezné az örökbefogadást meleg pároknak

POLITIKA
2014 február 28., 06:17
comments 247

Minden korábbinál közelebb került Magyarország ahhoz, hogy pokolra jusson.

tumblr_ln8ltlxgxd1qhkq0no1_500_large

A Magyar Nemzet szerint hangfelvétel bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc zárt körben, az ELTE Bibó István Szakkollégium vendégeként elismerte, hogy

nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe, hanem a gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra.

black-black-and-white-cross-illuminati-not-satan-Favim

A sátáni összeesküvésről részleteket is elárult.

"Csak azért nem nyújtottuk be a törvénytervezetünket erre vonatkozóan, mert nem akarjuk az összefogást megzavarni. Mert ettől csuklanának a szocialisták, azt hiszem"

- mondta.

tumblr_md9p4tuxF41qgath9o1_500

A pokol nem sokkal később így szabadult el:

"Kulturális és szexuális, hitbéli, identitásválasztási ügyekben mélységesen liberális vagyok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok és mit hiszek. És hiszem, vallom azt a nagyon hagyományos liberális elvet, hogy addig terjed az én szabadságom, amíg nem zavarja a másik szabadságát".

tumblr_krr6chxYax1qz7lxd

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.