Tíz hónapig csak francia termékeket használt

életmód
2014 február 28., 19:54
comments 12

Végre megtaláltam a francia Haász Jánost! Arról az indexes Haászról beszélek, aki hónapokig csinált egy csinált olyan emberkísérleteket, amiket én napokig sem tudtam volna. Benjamin Carle 10 hónapig csak francia termékeket akart használni egy dokumentumfilmkedvéért. 96,9 százalékban sikerült is neki.

De tényleg majdnem mindene francia volt, az alsónadrágjától kezdve. Amit nem tudott megoldani, az hat darab ikeás villa, egy kínai gitár és a beazonosíthatatlan eredetű falfestéke volt. Meg persze ki kellett dobnia a telefonját, a tévéjét és a hűtőjét, mert mind kínai volt, és nem ihatott reggel kávét, mert az meg Guatemalából jött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.