https://444.hu/assets/2014-02-12T183451Z_670391441_GM1EA2D066Y01_RTRMADP_3_ISRAEL.jpg

Gyönyörű alakzatokat formálnak Hitchcock rémálmai

ÁLLAT
2014 március 2., 8:34
comments 16

A rajzó seregélyeknél kevés dolog mutatja meg szebben, mikre képes a természet. A sokezer összeálló madár mintha egy új, közös testet formálna együttmozgásukkal. A szabályos alakzatokba tömörülő madarak persze ha nagyvárosokhoz érnek, rengeteg gondot okoznak, de a szabad ég alatt tényleg csak ámulni lehet rajtuk.

Több más madár mellett nemrég a seregélyek repülési útját is megmutattuk egy animációs projekt segítségével, ezt itt lehet megtalálni. Itt pedig csak rengeteg kép, közös testet öltő seregélyekről.

MENAHEM KAHANA / AFP MENAHEM KAHANA / AFP MENAHEM KAHANA / AFP KARL-JOSEF HILDENBRAND / DPA / AFP MENAHEM KAHANA / AFP DAVID BUIMOVITCH / AFP Franciaország fölött (FRANCOIS NASCIMBENI / AFP) Róma, karácsonykor (GABRIEL BOUYS / AFP) Algéria (FAYEZ NURELDINE / AFP) Róma (GABRIEL BOUYS / AFP) És bizony ez is Róma (GABRIEL BOUYS / AFP) GABRIEL BOUYS / AFP DAVID BUIMOVITCH / AFP MENAHEM KAHANA / AFP REUTERS/Amir Cohen REUTERS/Amir Cohen REUTERS/Amir Cohen REUTERS/Amir Cohen

via Atlantic, fenti kép: REUTERS/Amir Cohen

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt