Szupermercédesz még mindig a piacon, azaz a szabad asszociáció módszere az ingatlanhirdetésben

"IGEN KEDVEZŐ ÁRON ELADÜ,, EZ NEM IKERHÁZ HANEM ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ,, LEGJOBB RÉSZÉN BUDAFOKNAK... A BANK 55 MILLIÓRA ÉRTÉKELTE A MENEKÜLÉSI ÉRTÉKÉT,, ÉN NAGYON OLCSÓN ADOM... MOST A HÁZ 38 MILLIÓ 20 MILLIÓT FIZETHET HITELBEN IS.. VANNAK MOST KEDVEZŐ HITELEK,, IS..

Fizetheti a fennmaradó összeget akár magánhitelben is! Bármilyen megoldás érdekel, hivjon fel bátran! Biztos meg tudjuk beszélni megoldását ha nincs annyit pénze! Segitek! Hitelben is! /HÍVJON NÉZZE MEG ÉS VIGYE! KIVÉTELES ALKALOM! JÓL MEGÉPÍTETT HÁZ MASSZÍV ALAPOKKAL, PINCÉVEL /2 nagy helyiség pince, bodyval, raktárral,, tárolóval/..,,, Akár lehet saját hitel is, másik házra veheti fel, sok minden megoldás érdekelhet,,,, akár céghitellel is lehetséges, adhatja fedezetre cégnek,,, stb... KIKÖLTÖZÉS MIATT MOST VIHETI! MOST 70 MILL. HELYETT 58 MILLIÓÉRT VIHETI!!! ÁRON ALUL! Családi ház eladó Budafok legjobb részén Gádor úton!! EZ NEM IKERHÁZ! mint a többiek ezért a pénzért! Nagyon megéri,,,Reggelente madárcsicsergésre fog ébredni,, kicsi aranyos játszótér,, kicsi felújitással, nagyon szép háza lehet, sok megoldás... akár beépitheti a tetőteret is,, ott 80 m2 van.! 280 m2 , 4,5 szobával. 2 fürdő-wc-! 200 nöl Játszótér építve tetővel a nap ellen! Rendezett kert tujafákkal, szép zöld füves. Vállalkozásra is lehet alkalmas hiszen fő útvonalon van, de nem zajos egyáltalán! Szerszámtároló pince, body val, akná s garázs... nézze meg érdemes. Ha szeretne összeköltözni családjával, itt megteheti azt is..!. A tető beépíthető 80 m2 amit kivülről is meg lehet közelíteni ha szeretné! Ne hezitáljon nézze meg várom Önt, lakásokat, autókat beszámítunk hitelt átvállalhatja, elintézzük! szupermercedesz néven a youtubon található a házról videó!"

Sajnáljuk, hogy tavaly óta nem ment el ez a ház, pedig igazán szép a kislány a hirdetésben és csak mérsékelten bolond az eladó.

A törpe örök, a kislányt meg nem tesszük ki, mert már nekünk kínos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.