Totál MEGKÉSZÜLTEK a bedzsangázott síelők, mert kiirtották a bugáskunyhójukat!!!!

növény
2014 március 03., 17:24
comments 16

AMERIKÁBÓL a szabadság állítólagos hazájából érkezett hozzánk a kispolgári fasizmus térnyerésének legújabb, minden jóérzésben píszelgető embert kiborító híre. Ezek az ÁLLATOK leromboltak egy kunyhót, ahova csillezni jártak békés kolorádói fiatalok!

A hírről beszámoló Outside Online szerint a Breckenridge nevű síparadicsomban található kunyhóban soha, senkit nem bántottak, csak ide jártak be pippantani egyet az errefelé sportoló fiatal kábósok.

Amióta Coloradóban gyakorlatilag legalizálták a zöldet, a hegyekkel szépen megszórt állam sípályáin megugrott az ilyen, bongolgatásra használt kunyhók száma. Viszont attól, hogy füvet már gyakorlatilag bárhol lehet venni az államban, közterületen szívni továbbra sem szabad, és ezek a NÁCIK a sípályákat annak minősítették.

SIRALOM! 444 = 420!!!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.