A történelem első transzvesztita show-ja, amit egy amerikai katonai bázison mutattak be

Tbg
életmód
2014 március 04., 13:43
comments 34

Hát ha ezt nem szándékosan a melegellenes törvényeket előszeretettel szignózó Putyin elnöknek szánták, akkor comingoutolok: meleg (és heteró) katonák léphettek színpadra az okinawai bázison vasárnap, és női ruhákban playbackeltek el menő popslágereket, ahogy az ilyen drag show-kon szokás.

A buli egyébként jól sikerült, a szervezők 75 fizetővendégre számítottak, de végül 400-an jöttek el.

A homoszexualitás kérdése az amerikai hadseregben is egy forró téma, hivatalosan az "inkább ne beszéljünk róla" álláspont van érvényben, bár sok szó esik mostanában ennek visszavonásáról. (MoJo, Stripes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.