Helyreigazítás: Mégsem olyan béna a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezete

POLITIKA
2014 március 04., 18:30

Múlt héten írtunk a pártok ifjúsági szervezeteinek hol zseniális, hol béna online kommunikációjáról. A Gyurcsány-párt fiataljai inkább az utóbbi kategóriába tartoztak. Már csak azért is, mert a cikk megírása előtt több kérdést is elküldtem nekik arról, hogy kik, hogyan, miért, mennyi pénzből csinálják a netes marketinget, de ők nem válaszoltak.

Szarvas Koppány Bendegúz, a DK wannabe államférfija viszont ma utólagosan is felhívta a figyelmünket rá, hogy azóta sokat fejlődtek. Sajnos nem a legjobb képüket raktuk a cikkünkbe, úgyhogy most megmutatjuk, mi az, amit ma büszkén küldtek el nekünk.

"Sajnos egy technikai malőr miatt csak nemrég tudtuk olvasni a leveledet, amikor már késő volt a cikk szempontjából, de láttuk, jól megoldottad. Azóta van jobb képünk is, ami az Indexre is kikerült."

- írta a kép mellé Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Demokraták elnöke.

Az mindenképpen büszkeségre ad okot, ha az ember smárolós aktivistái kikerülnek az Indexre, az meg gondolom már teljesen mindegy, hogy az Indexnek nem sikerült jól leírni a szervezetük nevét. :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.