Visszavennék A Negyedmilliárdos Simon Képviselői Fizetését

politika
2014 március 04., 08:45
comments 22

Polt Péter legfőbb ügyész szerint a mesés vagyonnal rendelkező Simon Gábor vagyonnyilatkozatai megegyeznek. Mind a pártnak, mind az országgyűlésnek kitöltött listákban ugyanazok a tételek szerepelnek. Rubovkszy György az M1 Ma reggel című müsorában elmondta, hogy a pécsi egyetem jogi karának dékánja hétfőn arról tájékoztatta, hogy az ügyben március 17-ig elkészítik a szakértői véleményüket. A jogi csapatban polgárjogi, alkotmányjogi, jogelméleti szakértők is részt vesznek. Javaslatot vár arra is, hogy a jogellenesen felvett, 36 millió forintnyi képviselői fizetés visszakövetelésének milyen lehetőségei vannak.

baja16

A mentelmi bizottság hétfőn úgy döntött, jövő hétfőre meghívja Mesterházy Attilát, hogy megkérdezzék arról, mire alapozza azt a nyilatkozatát, hogy Simon Gábor jövedelme nem függ össze a politikával, az korábbi forrásfelhalmozás. Veres Gábor, az MSZP szóvivője erre Oroszlányban újságírók kérdésére úgy reagált: Mesterházy Attila azt várja, hogy hivatalos meghívó érkezzen és arra reagálni fog. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.