18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Mire gondol a férfi, amikor szopják?

életmód
2014 március 05., 09:18
comments 135

Kedves Anarki!

Nemrég szöget ütött a fejembe egy kérdés, és amellett, hogy a szűkebb körömben elkezdtem boncolgatni, egy ponton érdemes külső szakértő bevonása.

Mire gondolnak a férfiak szopás közben?

Oké, nem szopás, hanem szopatás közben. Vagy főleg ha nem is szopatnak, hanem szopják őket. Van azon túl valami, hogy "Aztakurva, mekkora király vagyok"? Milyen érzés a szerelmedet a saját farkaddal a szájában látni? És ha még össze is néztek? Miért gondoljuk mi nők, hogy tök másra, mint amikor minket kinyalnak és felnéznek a szemünkbe?

Persze a válasz lehet épp csak annyi is, hogy kurvára semmire nem is gondoltok, és ez így helyes. De nem tudjuk.

Érdekel mindenféle megfejtés.

Köszcsi!

Felláció Front

Kedves Felláció Front,

Amikor tegnap este megérkezett a leveled, természetesen rögtön feltettem magamnak ugyanezt a kérdést, és kapásból csak annyit tudtam mondani, hogy

semmire.

Tudom, hogy egy vélemény nem vélemény, de olyan irtózatos szerencséd van, FF, hogy az estét három érett, okos és tapasztalt férfi társaságában töltöttem, így alkalmam volt tőlük is megkérdezni, mire gondolnak, miközben szopják őket. Válaszaik emelkedő számsorrendben a következők:

  1. Semmire
  2. Semmire
  3. Semmire

Ez velem együtt összesen már négy semmi, amiről nem állítom, hogy reprezentatív eredmény, és a minta nagysága is hagy kívánnivalót maga után, de valamit azért csak jelez. Hozzáteszem, hogy ez nyilvánvalóan az egyetlen adekvát macsó válasz, és biztosan kevesen vallanák be, hogy ezekben az ihletett pillanatokban fejben sudokuznak, esetleg arra gondolnak, hogy na tessék, már megint szétfő a lecsó.
Az "Aztakurva, mekkora király vagyok" viszont meggyőződésem szerint leginkább 16 éven aluli fiúknál, illetve nemzetközi szinten is jegyzett, közmondásosan megközelíthetetlen dívák szopatásakor jellemző.

A kommentelési lehetőség most az egyszer nyitva, úgyhogy kedves férfiak, csak bátran!

Kérdés?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.