Most megpróbálhatod feltörni a Jurassic Park számítógépes rendszerét!

HELLO90
2014 március 05., 17:38

Ki ne emlékezne a Jurassic Park első részének ominózus jelenetére, amikor Ray Arnold (Samuel L. Jackson) megpróbált belépni a meghackelt számítógépes rendszerbe, de csak Dennis Nedry (Wayne Knight) idegesítő szövege fogadta.

Dennist aztán csúnyán elintézte egy Dilophosaurus az országút mentén, mi pedig most megkaptuk az esélyt, hogy több mint húsz évvel a film megjelenése után, kimondjuk azt a fránya varázsszót.

A játékot itt próbálhatjátok ki, szerencsére egy emlékeztető videóval indul a dolog, szóval nem kell levenni a polcról a porlepte VHS-kazit. Az About menüpontban találtok segítséget a parancsokhoz, ha nem megy a hackerkedés. Azt nem tudjuk, hogy pontosan mi várható, ha telibe találod a kódot, de mi már találtunk meglepetést a "merevlemezen".

Az őslényes mókának a rendszer feltörésével sincs vége, hiszen jövőre jön a sorozat negyedik, Jurassic World című epizódja.

Via

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.