1456 egyéni jelöltre már biztosan voksolhatunk

POLITIKA
2014 március 06., 16:10
comments 11

Ma éjfélig kell nyilvántartásba venni az egyéni jelölteket, ezért a Nemzeti Választási Iroda szerint az utolsó órákban még több száz döntést hoznak meg egyéni választókerületi bizottságok. Közel 1800 jelölt adta le a legalább 500 aláírást tartalmazó ajánlóívét. Az egyéni jelöltek nyilvántartásba vétele azért fontos, mert az a párt akinek 27 jelöltje el tud indulni, országos listát állíthat. Eddig 31 párt indul országos listán, ezzel zsebre vághat közel 600 millió forintot, kampányra. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.