Iránytűnk, a Honfoglalás 2000 hazaküldte a rágógumisokat

Kötelességünknek érezzük, hogy szó szerint közöljük Szilvásy Györgyék legújabb felhívását, nem szeretnénk rontani annak minőségén:

EURÓPA AZ EURÓPAIAKÉ – RÁGÓGUMISOK, HAZA! – UKRAJNA VIGYÁZZ!

"A civil szervezet aggódik Magyarország, Európa jövője miatt. Amerika tovább nyomul, gyarmatosítja a ma még szabad kelet-európai országot.

Ukrajna, vigyázz! Jön a yankee, hozza a Coca Colát, a rágógumit, a GMO-t, a szappanopera-kultúrát, a melegházasságot, a gender-elméletet, bankjait.

Ukrajna! Őrizd meg európai értékeidet, piacaidat, önállóságodat, dúsan termő földedet. Magyarország? Elveszti 46 milliós piacát, vállalkozóink befektetési lehetőségeiket, Kárpátaljai honfitársaink munkanélkülivé válnak.

Ukránok! Ne hagyjátok, hogy az USA, az EU és a NATO rátelepedjen országotokra. Ne higgyetek az ígéreteknek! Magyarországot már megszállták a multik, a bankok, a liberális hódítók. Rátok is ez vár, ha felültök az ígéreteknek.

Rágógumisok, menjetek haza! Európa az európaiaké!

A Honfoglalás 2000 Egyesület jelen közleményét – melyet a Nemzeti Szociáldemokraták is támogatnak – megküldte Ukrajna budapesti nagykövetségének."

A Honfoglalás 2000 eddigi munkásságát itt követheti.