18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Mire gondol a nő, amikor nyalják?

életmód
2014 március 06., 07:53

Szia!

Nagyon örültem a kérdésnek és a válasznak is. Egyrészt irigykedek, hogy ez a férfiaknál ennyi, másrészt hitetlenkedem. A kommentemet viszont inkább nem írom ki nyilvánosan;)

Női szemmel az orális szex ennyire nem egyszerű, ha kapja az ember.

Jó lenne azt írni, hogy csak tizenévesen futottam bele abba, hogy a férfi még úgy sem találja meg a csiklómat, hogy nézi előtte/közben, de nem így van.
Egyszerűen a legtöbben szerintem azt sem tudják pontosan, hogy mit kellene ott csinálni. És itt nem arról van szó, hogy elvárom a másik féltől, hogy kapásból hangolódjon rám, és az én ütememben, a rezgéseimnek megfelelően csinálja a dolgokat, hanem olyan "apróságokról", hogy például az elején ne durván essen nekem.

Persze mondogatom, hogy finomabban, lejjebb, ott, lassabban, feljebb, most gyorsabban, stb...

De a gondolataim megmaradnak nekem.

Ami először a puncikomplexussal kezdődik. Igen, ez egy rohadt felesleges dolog, az ember rájön x év és x partner és x visszajelzés után, hogy teljesen rendben van, de akkor is.... Simán arra gondolok az elején, hogy megértem, miért akarnak a nők sötétben szexelni, de hülye vagyok, hogy itt szenvedek világosban... De ha már nem sötét van, lesem a reakcióit. Tetszem neki ott is? Mennyire van rákattanva? És mikor nekem kellene élvezni, azzal vagyok elfoglalva, hogy ő mennyire élvezi...

Eljön az a pont, mikor megnyugszom, hogy azért mégiscsak ismerem magam, én igenis rákattant a puncimra... (egyébként miért nem lehet egy normális nevet kitalálni rá, ami se nem gyerekes, se nem durva, annyira, hogy egy sokat használt kurvára asszociálunk és nem is a nőgyógyász szavait visszhangozza a fejünk tőle?)

persze maradjunk a gondolatoknál közben. Mit csinál? Nem hiszem el, hogy 40 évesen nem találja fel magát... Legalább, hogy nagyjából mit tegyen... A nőknek előttem nem volt ilyenre igényük? Úristen, ezt mivel fogja kompenzálni? Remélem a keze, farka, kitartása annyival fejlettebb...

Persze belefut az ember olyanba is, ami stimmel. Akkor kb.

Úristen, de finom... Még, még... miért ment arrébb?Ugye nem hagyja abba? ugye nem néz fel vidáman fényló arccal és nem akar megcsókolni? Belém csúsztatta az ujját... de finom... vagy miért csúsztatta belém, ha utána nem tud odakoncentrálni... mindegy, melyiket csinálod, de ha egy fele tudsz figyelni, akkor légyszíves, ne bohóckodj...

Persze lehet túl jó is... Ki kellett volna mennem pisilni, a francba... ez túl intenzív, nem lesz ez így jó... A popsimat is simogatja, kérek oda is egy ujjat... Mondjam neki? vagy elég, ha a csípőmet mozgatva rávezetem? Szerintem ő is csak képernyőn keresztül élvezi, ha spriccel a nő, szóval vegyünk vissza... Miért váltogatja 10 másodpercenként az ütemet? Ő talán el tud élvezni úgy, hogy össze-vissza vacakolok a péniszén? Végre, megértette... igen-igen... tényleg ki kellett volna mennem pisilni... már kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy ennyi ideje csinálja... biztos fárad... lehet, hogy már nem is akkora kedvvel teszi...

És persze még folytathatnám Ráadásul nem csak az "orális: mikor kapod"-kategóriában. A nők a szexet is végigagyalják, sajnos és nem is mentem bele abba, mennyire bosszantó, mikor beugrik, hogy elfelejtettem kiteregetni.

Amellett, hogy irigykedem lenne kérdésem is.

Miért van az, hogy ha a számba veszem egy pasi farkát, utána már nem nagyon akar megdugni? De ha már így van, akkor fordítva miért nem egyértelmű akkor, hogy a nyalás nem előjáték, hanem egy orgazmusig végigvitt aktus?

Vagy csak én futok ebbe bele folyamatosan? (utóbbi költői kérdés, inkább nem akarom tudni)

M

Kedves M,

Egyrészt köszönöm, hogy megosztottad.

Másrészt mi az, hogy nem akar megdugni? Szólj neki, hogy ez így nem lesz jó. A szexnek nem kell mindig tökéletesen kölcsönösnek lennie, van olyan, hogy valaki többet ad, a másik meg többet kap, de hosszú távon jobb, ha kiegyenlítődik a nagy adás meg a nagy kapás, különben valaki óhatatlanul úgy érzi majd, hogy folyton kisemmizik. Kivéve, ha pont ezt élvezi, mert arra is akad példa, de az már fétis-határterület, a Veszélyek Földje. És ha neked nincs ilyen fétised, hát nincs.

Harmadrészt:

a pina legyen pina.

Gyönyörű magyar szó, a legnagyobb íróink és költőink használták, és igaz ugyan, hogy durva, trágár stílusértékkel bír, de a stílusérték nincs betonból. Én a pina elkötelezett, lelkes híve vagyok, főleg hogy a punci, nuni és társai már 13 év fölött is gyerekesnek hangzanak, a vagina meg, amit az angol használ kvázi semlegesként, nekünk túl orvosi és idegen. Ha megvalósul gyönyörű álmunk, és a pina végre elnyeri méltó helyét a magyar nyelvben, már csak az lesz a feladat, hogy találjunk valami nála is durvábbat, mert durvaság nélkül nem élet az élet.

Sorozatunk következő részében bemutatkozik: a fasz.

Tabuk Nélkül Csütörtök itt, kérdezni itt lehet.