Vas megyében terjeszkedik a Schott

2014 március 6., csütörtök 6:31
5

Rettenetesen megörültem, amikor az MTI hajnali híréből kiderült, hogy a Schott

664 millió forintot meghaladó, vissza nem térítendő pályázati támogatáshoz jutott az Új Széchenyi Terv technológiafejlesztésre és a foglalkoztatás támogatására kiírt pályázatán, ennek segítségével 2,6 milliárd forint értékű fejlesztést valósít meg.

schott

Na mondom, lesz itt kánaán, minden kalauz meg postás Perfectóban feszít majd, amiről közismert, hogy még Marlon Brando tette népszerűvé a The Wild One-ban, és az a bőrdzseki még akkor is ikonnak számít, ha az egyéni öltözködés, az önkifejezés és a szabadságvágy elől végleg elszívja a levegőt a nyomorult normcore. És hogy mindezt az Új Széchenyi Terv ennyi pénzzel támogatja, bizonyíték arra, hogy végre megindult a várva várt Nyugati Nyitás.

De sajnos ez a Schott nem az a Schott, ez egy Vas megyei gyógyászati termékeket előállító kft.,, ami ampullát, karpullát és üvegcsét gyárt. De az biztos, hogy ha karpullára lesz szükségem, csakis Schott márkájút vásárolok.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt