Becsó Zsolt átadta valaki más milliós adományát

POLITIKA
2014 március 07., 15:39
comments 14

Becsó Zsolt markos, nagytermetű ember, egy kézzel elbír egy ágyneművel teli kartondobozt. Ez most derült ki, abból a galériából, amit kirakott a Facebookjára, "Adományokkal érkeztem a kórházba" szöveggel. Az sajnos nem derül ki, hogy hol is van ennek a dolgos embernek a teherbíró-képességének határa, de erről később.

Hol is járunk?

Becsó Zsolt Salgótarjában adott át. Nem is akármit, egy többmilliós adományt a Szent Lázár Megyei Kórháznak. Volt az adományban minden, ágyneműk, mankók, műtősruházat, kerekesszékek, matracok és elektromos ágy.

Talán még Becsó úr sem tudta, hogy mi mindent hozott az autó, ő is akkor látta először. Az adomány ugyanis Németországból érkezett, a Grafing Keresztény Közösség, valamint az edelsbergi kórház ajánlotta fel.

És lesz Becsó ígérete szerint még folytatás is. A közeljövőben ruhákat és gyermekjátékokat fognak ajándékozni, szintén odaátról.

A két dolgos kézre akkor is szükség lesz.

photo_camera Az adomány még a teherautón. Képek: Fidesz, Becsó Zsolt
photo_camera Becsó Zsolt megérkezik a helyszínre
photo_camera Becsó Zsolt közeledik.
photo_camera Becsó Zsolt már a teherautónál.
photo_camera Becsó Zsoltot újságírók tartják fel
photo_camera Becsó Zsoltot továbbra is újságírók faggatják
photo_camera Állja a rohamot
photo_camera Még mindig nem tud szabadulni
photo_camera Végre a riporter elengedte, de a kamerás embert nem sikerült lerázni. Becsó Zsolt kizárja a környezetét, koncentrál, mint egy súlyemelő, felméri a teher súlyát.
photo_camera És elindult az adománnyal a kórház felé.
photo_camera Viszi, könnyedén.
photo_camera Meg is van az első kör.
photo_camera Becsó Zsolt nem tűnik fáradtak.
photo_camera Elindul újra az autó felé.
photo_camera Valamiről egyeztetni kell. A lepakolás addig sem áll meg.
photo_camera Még tart a megbeszélés, közben egy újabb matracot kap a kórház.
photo_camera És még egy ágy. Közben a fontos dolgokról megy a beszélgetés. Reméljük Becsó Zsolt nem húzódott meg az előbbi cipekedésben.
photo_camera Még egy ágy. Az egyeztetés tovább tart.
photo_camera Ez is már a kórházé. Becsó Zsoltot még szóval tartják.
photo_camera És vége is. Becsó Zsolt elköszön. A viszont látásra, várjuk a németek újabb adományát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.