Eszkortot rendelt a hetvenéves olasz, kiderült, hogy a fia barátnője az

külföld
2014 március 07., 19:16

Olaszországból csak szép történeket jönnek. Most például kiderült, hogy pár évvel ezelőtt egy hetvenéves olasz férfi rendelt egy eszkortlányt. Amikor megérkezett, kiderült, hogy a negyvenéves fia dél-amerikai barátnőjéről van szó, aki addig azt állította, hogy pincérnő. Zavartan gyorsan elköszöntek egymástól, a férfi pedig sokat dilemmázott azon, elmondja-e a fiának a történetet, ezzel felfedve, hogy luxusprostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe. Aztán végül elmondta. Ezt csak azért tudjuk, mert négy évvel később a fiú beperelte az apját a neki okozott fájdalomért, és el kellett mondania az egészet a bíróságon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.